23 juni 2016

Back-up & Disaster Recovery

logo_acronis

Acronis

Acronis Backup Cloud is een complete oplossing waarin lokale back-up en cloud back-up worden gebundeld. Zo kunt u zowel fysieke servers, virtuele servers en werkstations backuppen met één oplossing. De cloudoplossing van Acronis werkt samen met Windows, Linux en Mac OS, Windows Server, VMware, Hyper-V, XenServer, Linux Red Hat, CentOS en meer.


logo_iaso

IASO

IASO, onderdeel van GFI Software, is één van de leidende merken op het gebied van cloud back-up software en cloud storage voor managed service providers (MSP’s), grote organisaties, telecommunicatie- en hosting providers. IASO’s cloud back-up is ultrasnel, betrouwbaar en één van de meest geavanceerde en veiligste technologieën die in de markt beschikbaar zijn. Zo slaat u de bedrijfskritische informatie veilig op en kunt u deze snel en eenvoudig terughalen bij calamiteiten.


Veeam Cloud Provider

Veeam Cloud Connect

Als Veeam Cloud Provider partner bieden wij Veeam Cloud Connect, een tool voor offsite back-ups in de cloud. Het biedt een volledig geïntegreerde, veilige en efficiënte manier om back-ups naar een offsite back-up repository te verplaatsen. Hierdoor zijn investeringen in een eigen offsite infrastructuur niet nodig. RED-IT biedt een geconfigureerde backend in samenwerking met Veeam, waarmee u binnen tien minuten een eigen cloud repository inricht voor uw gehele virtuele omgeving.

Neem voor meer informatie contact met ons op.