12 mei 2017

Microsoft

Microsoft

Microsoft is wereldwijd marktleider in software, dienstverlening en internet-technologie voor persoonlijk en zakelijk computergebruik. Bij RED-IT heeft u de keuze uit een breed Microsoft portfolio, van PC accessoires & Surfaces tot aan cloudoplossingen als Office 365 en Azure. Wij geven u graag advies over de verschillende licentieprogramma’s. Neem vandaag nog contact met ons op!

Het Microsoft portfolio van RED-IT bestaat uit:

Microsoft Cloud Solution Provider (CSP)
Met het Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) programma kunnen eindklanten Microsoft clouddiensten als Office 365, Microsoft Azure, Intune, EMS en Dynamics CRM Online tegen zeer flexibele en gunstige voorwaarden afnemen.

Microsoft Volume Licensing
Met dit programma kunnen eindklanten licenties aanschaffen of huren door een meerjarig Volume Licensing-licentiecontract. Onze consultants kunnen hierbij zowel commerciële als technische ondersteuning bieden.

Microsoft SPLA
Het SPLA portfolio van RED-IT bestaat uit zowel producten voor hosted infrastructuur als uit gebruiksklare cloud services. RED-IT helpt bij het vereenvoudigen van het rapportageproces en adviseert over de licensering van een datacenter of private cloudoplossing.

Microsoft Retail/OEM
Hieronder valt de aankoop van licenties in een consumentenverpakking of het tegelijkertijd aanschaffen van een licentie bij het aankopen van nieuwe hardware, pc of server. Deze losse licenties zijn voornamelijk bedoeld voor consumenten en kleine zelfstandigen.

Microsoft PC accessoires
De muizen, toetsenborden, communicatie- en gamingproducten die Microsoft ontwikkelt zijn mede bepalend voor hoe we tegenwoordig met elkaar werken en communiceren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de revolutionaire introducties van het scrollwiel, optische en BlueTrack muizen en ergonomische toetsenborden. De PC accessoires van Microsoft laten betrouwbaarheid en geavanceerde technologie samenkomen. De producten hebben een geavanceerd ontwerp, groot comfort en gebruiksgemak, en zijn functioneel en flexibel. Of het nu voor werk, privé of op reis is, Microsoft biedt een passende oplossing.

Microsoft Surfaces
RED-IT is officieel DMP-partner voor de Microsoft Surface. U kunt bij ons terecht voor het gehele assortiment en de bijbehorende accessoires. Heeft u vragen over speciale pricing of het aanvragen van een demo-unit? Wij staan voor u klaar!

Microsoft Lumia smartphones
Bij RED-IT kunt u ook terecht voor de Microsoft Lumia smartphones. Voordelen van deze Windows Phone toestellen zijn gratis navigatie, koppeling met SkyDrive en Office Mobile met Word, Excel en Outlook.

Meer informatie ontvangen over onze producten en diensten? Neem contact met ons op!

Overige Services

Garantie
  • PC Accessoires: Rechtstreekse afhandeling via Microsoft. 3 jaar garantie. Windows Display Adapter 1 jaar garantie.
  • FPP Software: Rechtstreekse afhandeling via Microsoft.
Service
DOA
  • Software: Binnen 10 dagen na de factuurdatum, factuur van de eindklant. Voor de DOA-procedure kan de reseller contact opnemen met Microsoft via +31 (0) 20 5001500. Indien u voor volume licenties per abuis een verkeerde eindgebruiker of enkele verkeerde gegevens van de eindgebruiker heeft opgegeven, kunt u bij RED-IT een zogehete Transfer License formulier opvragen. Bij het invullen is het belangrijk om rekening te houden met de volgende zaken: (1) Redenen voor het overzetten van de licenties zijn te vinden onder punt 3a. Desondanks behoudt Microsoft zich het recht om de Transer af te keuren. (2) Bijlage B (Annex B) dient ondertekend en geretourneerd te worden op briefpapier van de eindgebruiker. In totaal dienen er dus twee documenten retour te komen. Lumia & Nokia Mobile Devices: Het defecte artikel moet voldoen aan onderstaande voorwaarden. Het toestel mag niet ouder dan 90 dagen na productiedatum zijn en de volledige inhoud dient in de originele verpakking te worden mee verzonden. Verder dient het product volledig onbeschadigd te zijn